Energetische therapie

Een energetische behandeling ondersteunt je zelfhelend vermogen, zowel op emotioneel, psychisch als fysiek niveau.

Het kan diepe ontspanning brengen en reinigend werken waardoor ruimte ontstaat voor het (nog beter) doorstromen van je levensenergie.

Wat houdt een energetische behandeling in? Tijdens een intakegesprek bespreken we je “hulpvraag”, ik onderzoek waar je energie goed doorstroomt en waar het ondersteuning nodig heeft. Daarna maak ik een behandelplan. Dit kan éen of een reeks behandelingen inhouden, afhankelijk van je vraag en de situatie.

Tijdens een energetische behandeling lig je gekleed op een behandeltafel of je zit in een stoel en met mijn handen ondersteun ik je energieveld; praktisch betekent dit dat ik mijn handen beweeg, meestal op een paar cm van je lichaam af. De hele behandeling is er op gericht dat je energieveld in balans is en de levensenergie zo goed mogelijk door kan stromen. Vanzelfsprekend werkt ontspanning hierin mee.

Wil je meer weten over energetische behandelingen, neem dan gerust contact met me op via post@simonevandenheuvel.nl.

Wanneer je aanvullend verzekerd bent, vergoeden heel wat verzekeraars energetische therapie. Op de site van de LVNG kun je een vergoedingenlijst vinden waarin per verzekeraar staat aangegeven op welke manier deze je tegemoet komt. Kijk bij “cliënten” en dan bij “vergoedingenlijst”.