Herfst Zweethutceremonie

Herfst zweethutceremonie 14 oktober

we vieren het leven tijdens de HERFST zweethutceremonie!

Het is een ceremonie voor vrouwen. De hut wordt geleid door Simone, Ad en Marieke zijn bij het vuur.

Je bent van harte welkom hier bij te zijn en je te verbinden, te reinigen en gronden. En om te vieren wat je te oogsten hebt in je leven.

We verzamelen op 14 oktober om 10:30 uur, bouwen daarna de houtstapel op en bedekken de hut; we doen de steenceremonie en daarna gaan we de hut in.

Overnachten kan eventueel in een eigen tent buiten.
Kosten voor de ceremonie zijn 65 euro p.p. (inclusief eenvoudige maaltijd na de ceremonie) plus eventueel 5 euro als je overnacht en mee ontbijt*.

Je bent van harte uitgenodigd om zelf, of samen met een vriendin, mee te doen aan deze ceremonie en jouw heel persoonlijke verbinding met winter, met het licht in het donker, te vieren.

Als je je wilt aanmelden of graag meer informatie ontvangt, kun je me mailen of bellen, via post@simonevandenheuvel.nl of 06 40377097.
Doe je voor t eerst mee aan een zweethutceremonie bij mij, neem dan persoonlijk contact met me op.

Warme groet,

Simone Seven Stars van den Heuvel

* voor mensen met een minimum inkomen is overleg hierover mogelijk

 

Voor meer informatie of om je aan te melden kun je contact opnemen met Simone van den Heuvel: 06 40377097 of post@simonevandenheuvel.nl.

Wanneer je je opgeeft voor de ceremonie, ontvang je meer informatie ter voorbereiding. Kijk ook alvast bij praktische zaken zweethutceremonie.