Workshop Kiemkracht!

Kiemkracht voor je hartenwens

De  workshop “Kiemkracht!” is een creatieve workshop voor persoonlijke groei. Om je diepste verlangen vruchtbare grond te bieden. En met plezier, energie, voldoening & zingeving het leven te omarmen en de vleugels uit te slaan!

Tijdens deze workshop werk je aan je eigen kiemkracht, de verbeelding van diegene die je ten diepste bent, die je gráag bent!

Door middel van kunst en creatie (tekenen, schilderen, schrijven), visualisaties en met gesprekken werk je tijdens “Kiemkracht” naar een concreet en krachtig zelfbeeld.

Om (nog) voller van het leven te genieten en volledig tot bloei te komen!

Het doel van “Kiemkracht!” is jouw essentie zo oorspronkelijk, authentiek en concreet mogelijk voor je te zien en stap voor stap te gaan ervaren.

Sta open voor verrassing, voor gedurfde “echtheid” en nodig de kunstenaar in jezelf uit! Of deze creatief aan het schrijven is, schildert of een 3-dimensionaal kunstwerk in elkaar zet; ‘t kan allemaal. Ervaring op deze gebieden is geen vereiste, wel de wens om je innerlijk te “laten spreken” en de durf dit te verbeelden.

Mogelijke “uitdagende” beren op je pad treden we met open vizier tegemoet zodat je uiteindelijke beeld in de realiteit staat.

De workshop vindt in 4 dagen plaats op verschillende locaties (zowel binnen als buiten), in  Den Haag, op verschillende locaties (zowel binnen als buiten) afgestemd op hetgeen waar we op dat moment aan werken.

Om alvast te proeven van de vierdaagse workshop en om kennis te maken met Simone en de werkwijze tijdens de workshop is er in de herfst een introductiedag!

Neem voor meer informatie of aanmelden gerust contact op met Simone van den Heuvel  via info@simonevandenheuvel.nl.