Aura reading

Een aura reading geeft je helderheid in de situatie waarin je op dit moment bent. Waar stróomt je energie, je leven? Waar liggen je kwaliteiten? Waar stroomt het eventueel minder door? Waar heeft dat mogelijk mee te maken? Is er iets nodig, iets dat jij zélf kunt doen?

Een reading zie ik als een uitwisseling tussen twee mensen waarbinnen dat wat wezenlijk is, gezien en gevierd mag worden. Autonomie van degene die de reading ontvangt, vind ik heel erg belangrijk. Zelf bepaal je in hoeverre je je er voor openstelt en natuurlijk ook wat je doet met de informatie die er voor je is.

Je kunt je aura laten readen als je (meer) bewustzijn zoekt over jezelf en hoe je in de wereld staat, het kan je helpen je richting te vinden als je in een ‘tussenperiode’ bent in je leven en je kunt er van genieten en het zien als een opfrisser. Aura readen werkt niet alleen als informatiebron, maar ook als een healing.

Tijdens het aura readen lees ik je globale aura en daarna ga ik de chakra’s langs, van voet tot kruin. Tot slot is er de gelegenheid om persoonlijke vragen te stellen, als je daar behoefte aan hebt.
Als je speciaal geïnteresseerd bent in hoe je in relatie staat tot iemand – bijvoorbeeld een goede vriend(in) of een familielid- dan geef ik een relatie reading en die verloopt iets anders.

Een reading kan “life” gegeven worden of op afstand, op basis van een recente foto. In beide gevallen wordt er een geluidsopname gemaakt.

Een reading kan in het nederlands of in het engels worden gegeven.

Een aura reading duurt zo’n anderhalf uur en kost € 75,–*.

Naast reading voor volwassenen die meer zicht willen hebben op zichzelf ben ik sinds kort bezig met het readen van kinderen in thuis- en schoolsituaties. Kinderen die door hun gevoeligheid of door stress in hun omgeving zich bijvoorbeeld onrustig gedragen en/of moeilijk kunnen ontspannen. Ik heb gemerkt dat meer inzicht in de reden waarom ze zich zo gedragen en in wat ze nodig hebben in een bepaalde situatie, maakt dat ze zich prettiger voelen. Ook de omgeving heeft hier baat bij: meer ontspannen kinderen, meer ontspannen ouders en leerkrachten. Voor een reading hoeven kinderen niet zelf aanwezig te zijn. op basis van goedkeuring van beide ouders en een recente foto doe ik de reading op afstand, waarna de ouders de opname kunnen beluisteren.

Een reading kan op afstand, via Skype bijvoorbeeld of “life” op locatie.  Locatie voor aura readen en energetische therapie: Sweelinckplein 9/11, 2517 GK Den Haag.

Maak een afspraak via post@simonevandenheuvel.nl

Ervaringen:

“Simone ken ik als een bijzondere vrouw, die met heldere omschrijvingen inzicht geeft in je innerlijke leefwereld.
Zij doet dit door, in samenspel met de chakra’s, te te kijken naar energetische blokkades en kwaliteiten.
Hoewel haar observaties soms confronterend kunnen zijn, blijft haar toon altijd luchtig en liefdevol.
Met haar wijze adviezen helpt zij je om positieve kwaliteiten verder te ontplooien en om negatieve patronen te doorzien en los te laten.
Een bezoek aan Simone kan ik aanbevelen aan iedereen die zichzelf beter wil begrijpen en wil doorontwikkelen.”

“Puur, authentiek, en rustig; zo heb ik Simone ervaren tijdens de Vision Quest die ik in 2015 met haar heb mogen beleven. Onder de indruk ben ik van haar zachtheid en aardsheid. Ik heb genoten van haar zorgzaamheid en respect voor ieders kwaliteiten.
En zo genoot ik ook weer van haar vakmanschap en energie tijdens  een aura reading .
Prachtig! Zo dichtbij, met humor waardoor het ook aards blijft. Op verschillende niveaus laat Simone zien waar ik sta, wat mij kracht geeft, wat mij belemmert en wat ik zou kunnen doen. Bij ieder chakra wordt helder gemaakt wat er nodig is om volgende stap te maken. Op een diep niveau, liefdevol kritisch laat zij mijn mogelijkheden zien.  Wat een mooie ervaring.
Met zachte hand, aards vertalen wat er gezien mag worden, en zo verbinden naar het nu !
Dank!!”

*) bij een minimum inkomen is overleg hierover mogelijk.