Deze Opleiding Aura Reading Basis biedt je een eerste kennismaking met de verschillende chakra’s en de betekenis ervan. Dit geeft inzicht in de doorstroming van je levensenergie, in je innerlijke balans en autonomie. Ook in mogelijke belemmerende patronen of overtuigingen.

Je gaat oefenen in het readen, gericht op de verschillende chakra’s.
Door oefeningen met mede cursisten maar ook individuele oefeningen en meditaties, ontwikkel je je intuïtieve vermogens verder.

Je leert de praktische kant van het readen (start, de reading zelf en de afronding) en je leert onderscheid houden en bewaren tussen jezelf en degene die je een reading geeft (je readee).

Je krijgt inzicht in de energetische werking van het energiesysteem en in energetische verbindingen.

Het doel is na deze opleiding te hebben ontdekt hoe jij helder waarneemt en je intuïtie kunt gebruiken. Je hebt de structuur leren kennen van het aura readen. Je hebt ervaren om een aura reading te doen van een aantal chakra’s. Op basis hiervan kun je het readen verder ontwikkelen tot professioneel niveau in de Opleiding Aura Reading Expert.

Deze Opleiding Aura Reading Basis is bedoeld voor mensen die hun heldere waarneming verder willen ontwikkelen voor hun persoonlijke groei en welbevinden. Om dit toe te passen in hun huidige leven of als aanvulling bij hun werk. En het is bedoeld als opmaat voor mensen die willen starten als professioneel aura reader (hiervoor ga je na deze opleiding verder naar de Opleiding Aura Reading Expert).

Voor de Opleiding Aura Reader Basis volg je een half jaar lang, van februari tot en met juni, elke maand een volledige lesdag in Den Haag en in de tussentijd oefen je met collega-studenten en schrijf je een reflectieverslag. Gemiddeld besteed je aan de opleiding een halve dag per week (dit is inclusief thuiswerk).

Deze opleiding is voor iedereen die bereid is te reflecteren op zichzelf en die graag zijn/haar intuïtie en heldere waarneming verder ontwikkelt. En het is voor iedereen die uiteindelijk als professioneel Aura Reader wil gaan werken of aura reading op professionele manier wil gaan gebruiken als aanvulling bij aanverwant werk.

Voorwaarde om te starten met deze opleiding is dat je een Aura Reading consult hebt gehad bij Medicijnwiel (Simone van den Heuvel) en dat je de Opleiding Intuïtieve Ontwikkeling hebt afgerond.

 

In de agenda vind je de data voor deze opleiding.

Hier zitten alle chakras, Simone van den Heuvel, geneeskundige therapeut

Opleiding Aura Reading (basis)

775/0,5 jaar training