Een aura reading geeft je helderheid in de situatie waarin je op dit moment bent. Waar stroomt je energie, je leven? Waar stroomt het eventueel minder door? Waar heeft dat mogelijk mee te maken? Is er iets nodig, iets dat jij zélf kunt doen? Waar liggen je kwaliteiten?

Je kunt je aura laten readen als je (meer) bewustzijn zoekt over jezelf en hoe je in de wereld staat, het kan je helpen je richting te vinden als je in een ‘tussenperiode’ bent in je leven en je kunt er van genieten en het zien als een opfrisser. Aura readen werkt niet alleen als informatiebron, maar ook als een healing.

Een aurareading is een uitwisseling tussen de reader en de ontvanger waarbinnen dat wat wezenlijk is, gezien mag worden. Tijdens een aurareading wordt er verbinding gemaakt met jouw energieveld en afgestemd op de informatie die er vanuit het universele veld beschikbaar is voor jou.

De informatie die er wordt doorgegeven heeft als doel om jou verder te ondersteunen om in jouw kracht te komen te staan, je energie terug te vinden, helderheid te krijgen en vrij keuzes te maken.

Je kunt ook een Aura Reading aanvragen ivm bepaalde vragen die je hebt, bijvoorbeeld mbt je werksituatie (ook als onderdeel van een loopbaantraject) of je relatie (familie/kind, partner of vriend(in). Ik ga dan specifiek op die vragen in.

Een reading kan “live” gegeven worden (ook via Skype/Facetime) of op afstand op basis van een recente foto (bijvoorbeeld bij vragen over kinderen of verblijf in het buitenland). In beide gevallen wordt er een geluidsopname gemaakt.

Een reading kan in het nederlands of in het engels worden gegeven.

Ervaringen...

"Simone ken ik als een bijzondere vrouw, die met heldere omschrijvingen inzicht geeft in je innerlijke leefwereld."
"Zij doet dit door, in samenspel met de chakra’s, te te kijken naar energetische blokkades en kwaliteiten."
"Hoewel haar observaties soms confronterend kunnen zijn, blijft haar toon altijd luchtig en liefdevol."
"Met haar wijze adviezen helpt zij je om positieve kwaliteiten verder te ontplooien en om negatieve patronen te doorzien en los te laten."
"Een bezoek aan Simone kan ik aanbevelen aan iedereen die zichzelf beter wil begrijpen en wil doorontwikkelen.”

Aura Reading Volwassenen

125
  • ruim 1,5 uur, uitgebreide reading, globale aura en alle chakra's