Wil je je intuïtie verder ontwikkelen? Weten hoe je je intuïtieve waarneming herkent en versterkt? De opleiding Intuïtieve ontwikkeling biedt je mogelijkheden om het gebied van de subtiele waarneming te verkennen, je kwaliteiten en talenten worden helder.
Het is ook een reis naar binnen die je eigen helderheid versterkt en inzicht geeft in je eigen patronen, om autonoom in het leven te kunnen staan.

Weten waar je vandaan komt maakt helder wie en waar je nu bent.
Deze opleiding versterkt je gronding en de doorstroming van je levensenergie.
De opleiding Intuïtieve ontwikkeling bereidt je ook voor op het eventuele vervolg: de opleiding tot aura reader (Basis en Expert).

Je kunt je ook in éen keer opgeven voor de volledige reeks waarbij je wordt opgeleid tot professioneel aura reader:
Opleiding Intuïtieve Ontwikkeling
Opleiding Aura reader Basis
Opleiding Aura reader Expert

Deze Opleiding Intuïtieve Ontwikkeling is bedoeld voor mensen die hun heldere waarneming verder willen ontwikkelen voor hun persoonlijke groei en welbevinden. Om dit toe te passen in hun huidige leven of als aanvulling bij hun werk. En het is bedoeld als opmaat voor mensen die willen starten als professioneel aura reader (hiervoor ga je na deze opleiding verder naar de Opleiding Aura Reading Basis en Expert).

Voor de Opleiding Intuïtieve Ontwikkeling volg je een half jaar lang, van september tot en met januari, elke maand een volledige lesdag in Den Haag. Gemiddeld besteed je aan de opleiding 2 uur per week.

Deze opleiding is voor iedereen die bereid is te reflecteren op zichzelf en die graag zijn/haar intuïtie en heldere waarneming verder ontwikkelt. En voor iedereen die is geïnteresseerd in de werking van ons energiesysteem en de chakra’s. En het is een opmaat wanneer je uiteindelijk als professioneel Aura Reader wil gaan werken of aura reading op professionele manier wil gaan gebruiken als aanvulling bij aanverwant werk.

Voorwaarde om te starten met deze opleiding is dat je een Aura Reading consult hebt gehad bij Medicijnwiel (Simone van den Heuvel).

Aan het eind van dit half jaar ken je de betekenissen van alle chakra’s en heb je inzicht in de doorstroming in je eigen energiesysteem.

Je ontvangt een officieel bewijs van deelname na afronding van dit half jaar. En je kunt verder naar de Opleiding Aura Reading Basis.

 

In de agenda vind je de data voor deze opleiding.

Opleiding Intuïtieve Ontwikkeling

775/0,5 jaar training