Klik hier voor de nieuwsbrief.

Overzicht 2021-2022

ZWEETHUT CEREMONIES
Verspreid over het jaar, om een nieuw seizoen in te luiden of een bijzondere dag gezamenlijk te vieren.

3 juli 2021 Zomer zweethut-ceremonie in de buurt van Ommen

21-22 december Midwinter zweethut-ceremonie in de buurt van Ommen

Tijdens deze vuurceremonie gaan we ook het medicijnwiel rond en danken we en vieren het leven, net als in de zweethut. We zijn samen buiten rondom het vuur en offeren aan het vuur. Een hele mooie ceremonie om Midzomer te vieren, juist in deze tijd!

> Meer informatie over zweethutceremonies

VISION QUEST
6 t/m 13 augustus 2022 is er weer een Vision Quest in Frankrijk.
Meld je tijdig aan zodat je je voldoende kunt voorbereiden!
Meer informatie krijgen, een kennismakingsgesprek aanvragen of je aanmelden voor de vision quest in augustus 2022 is mogelijk; neem contact op met Simone.

> Meer informatie over de vision quest

AURA READINGS EN ENERGETISCHE THERAPIE
Het hele jaar door, op afspraak in de praktijk in Den Haag of online (via Skype of Facetime).

> Meer informatie over aura-readings en over individuele begeleiding/energetische therapie.

OPLEIDINGEN
De tweejarige opleiding tot professioneel Aura Reader is verdeeld in drie aparte delen. Je kunt alleen deel I volgen of daarna doorstromen naar deel II en daarna III.

Het is aan te raden deel te nemen aan de dagworkshop Intuïtieve Ontwikkeling/Aura Reading wanneer je geïnteresseerd bent in de opleidingen. Wanneer je begint aan de opleiding Intuïtieve Ontwikkeling is een aura reading consult bij Simone van den Heuvel een voorwaarde (aanbieding voor dagworkshop Intuïtieve Ontwikkeling en Aura Reading samen voor €140).

Neem voor meer informatie of om je aan te melden voor de workshops en de opleidingen contact op met Simone.

> Meer informatie over de opleiding Intuïtieve Ontwikkeling  of de Opleiding Aura Reading basis of de Opleiding Aura Reading Expert.

WORKSHOPS
Rite of the womb
> Meer informatie over de Rite of the womb

Workshop Intuïtieve ontwikkeling
Deze dagworskhop is er om kennis te maken met en je voor te bereiden op de Opleidingen Intuïtieve Ontwikkeling en aura Reading.

Meer informatie krijgen of je aanmelden voor de dagworkshop Intuïtieve Ontwikkeling op 28 augustus en de Opleiding Intuïtieve Ontwikkeling die start in september 2021 is mogelijk; neem contact op met Simone. 

Medicijnwandelingen
nader te bepalen datum Medicijjnwandeling bij Wassenaar
> Meer informatie over medicijnwandelingenLees hier de “Ethische code van Medicijnwiel therapie, training en opleidingen” voor meer informatie over de uitgangspunten en richtlijnen voor deelname en begeleiding bij activiteiten van Medicijnwiel.

Lees hier in Klachtenregeling van Medicijnwiel therapie, training en opleidingen” de informatie over de klachtenprocedure van Medicijnwiel.