Een voorbeeld van instrumenten van de klankworkshop, Simone van den Heuvel, geneeskundige therapeut

Wil je je extra ontspannen? Ervaren hoe het is om een klankbad te ontvangen? Of heb je interesse in trancereizen en de helende werking daarvan? Wanneer met behulp van klank in een klankworkshop je hersengolflengte dezelfde is als die tijdens je dromen, dan is er op diep niveau ontspanning en heling mogelijk.

Tijdens een klankworkshop lig je op de grond op een matje; de klank omringt je en trilt door je heen. Je hoeft niets te doen, behalve waarnemen, ontspannen.

Een klankworkshop ondersteunt je energiedoorstroming en vitaliteit.
Het is een manier om je zowel met jezelf te verbinden en tegelijkertijd met alles waarmee je bent verbonden. De intentie tijdens een klankworkshop is in verbinding te zijn met onze eigen natuur en met dé natuur.

Het is een manier om je gevoeligheid en je intuïtie te ontwikkelen.

Overzicht alle instrumenten klankworkshop, Simone van den Heuvel, geneeskundige therapeut

Klankworkshop

45/avond