Wanneer jij ten volle je leven leeft, kun je ook een ander ondersteunen daarin. Daarvoor is het belangrijk dat je jezelf kent, zowel je kwaliteiten en mogelijkheden als je mogelijke overtuigingen en oordelen.
In de opleiding Aura reading Expert oefen je met de cliënt-therapeut situatie en ontwikkel je daarin professionaliteit.
Er is steeds aandacht voor je eigen balans en die van de ander.

Je ontwikkelt je verder in de betekenis van de chakra’s en het readen van de chakra’s en in het helder waarnemen.
Je oefent op mede-cursisten  en bereid je voor op het zelfstandig kunnen readen van externen. Er is aandacht voor je houding als reader en je communicatie met de readee.

Je leert over de energetische balans en mogelijke belemmerende patronen en krijgt hierin inzicht met als doel balans en doorstroming, zowel bij jezelf als tijdens een reading bij een readee.

Het doel is om na deze opleiding op professionele wijze zelfstandig aura readings te kunnen geven.

Aan het einde van de opleiding ontvang je, na succesvolle afronding van je examen, een diploma Aura Reading. Het gaat hier om een eigen diploma van Medicijnwiel Opleidingen, op dit moment nog zonder erkenning van een beroepsvereniging (dit is in ontwikkeling).

Met het diploma “Aura Reading Expert” kan een gediplomeerde deelnemer op dit moment al wel een professionele eigen praktijk starten in Aura Reading.

Deze Opleiding Aura Reading Expert is bedoeld voor mensen die hun heldere waarneming verder willen ontwikkelen voor hun persoonlijke groei en welbevinden. Om dit toe te passen in hun huidige leven of als aanvulling bij hun werk. En het is bedoeld voor mensen die willen starten als professioneel aura reader.

Voor de Opleiding Aura Reader Expert volg je een jaar lang, van september tot en met juni, elke maand een volledige lesdag in Den Haag en in de tussentijd oefen je met collega-studenten en schrijf je een reflectieverslag. Gemiddeld besteed je aan de opleiding een halve dag per week (dit is inclusief thuiswerk). Je ontvangt een officieel bewijs van deelname na afronding van dit half jaar.

Voorwaarde om te starten met deze opleiding is de afronding van de Opleiding Intuïtieve Ontwikkeling en Aura Reading Basis.

In de agenda vind je de data van de opleidingen.

Opleiding Aura Reading (expert)

1550/jaartraining