Zoek je naar een manier om je meer “in je element” te voelen, je levensenergie meer te voelen stromen? Of omdat je ondersteuning nodig hebt qua gezondheid, fysiek of psychisch?

Een consult ondersteunt je in je zelfhelend vermogen, zowel op emotioneel, psychisch als fysiek niveau. Door middel van gesprek, reading, systemisch werk of een healing.

Wat houdt een energetisch consult in? Tijdens een intakegesprek bespreken we je hulpvraag, ik onderzoek waar je energie goed doorstroomt en waar het juist ondersteuning nodig heeft. Daarna maak ik een behandelplan en bespreek dat met je. Dit kan éen of een reeks consults inhouden, afhankelijk van je vraag en de situatie.

Een consult kan éen of meer van de volgende dingen inhouden, steeds in overleg met jou:
⦁ een uitgebreide reading óf een korte reading mbt een specifiek onderwerp of vraag (o.a. persoonlijk, relatie of werk)
⦁ een energetische behandeling op de behandeltafel
⦁ een individuele familieopstelling (systemisch werk) die inzicht biedt, wanneer dat nodig is
⦁ een gesprek

Tijdens een energetische behandeling lig je gekleed op een behandeltafel of je zit in een stoel. Met mijn handen ondersteun ik je energieveld; praktisch betekent dit dat ik mijn handen beweeg, meestal op een paar cm van je lichaam af. De hele behandeling is er op gericht dat je energieveld in balans is en de levensenergie zo goed mogelijk door kan stromen. Het kan diepe ontspanning brengen en reinigend werken waardoor ruimte ontstaat voor het (nog beter) doorstromen van je levensenergie.

Ervaringen...

"Simone ken ik als een bijzondere vrouw, die met heldere omschrijvingen inzicht geeft in je innerlijke leefwereld."
"Zij doet dit door, in samenspel met de chakra’s, te te kijken naar energetische blokkades en kwaliteiten."
"Hoewel haar observaties soms confronterend kunnen zijn, blijft haar toon altijd luchtig en liefdevol."
"Met haar wijze adviezen helpt zij je om positieve kwaliteiten verder te ontplooien en om negatieve patronen te doorzien en los te laten."
"Een bezoek aan Simone kan ik aanbevelen aan iedereen die zichzelf beter wil begrijpen en wil doorontwikkelen.”

Een individuele familieopstelling kan inzicht bieden in patronen die er zijn binnen de “systemen” waarin je je begeeft: je familie/gezin of de mensen waarmee je werkt. Dor inzicht te krijgen in patronen die mogelijk belemmerend werken, word je vrijer in het maken van je eigen keuzes en daarmee kan je levensenergie mogelijk meer doorstromen en voel je je meer “in je element”!

Wil je meer weten over energetische behandelingen, neem dan gerust contact met me op 

Ind. Begeleiding/Energetische Therapie

85/uur
  • € 115 Uitgebreid consult (1,5 uur)