Kinderen kunnen veel baat hebben bij een aura reading, met name wanneer er inzicht nodig is in thuis– en schoolsituaties. Kinderen die zich bijvoorbeeld onrustig gedragen en/of moeilijk kunnen ontspannen. 
Een aura reading geeft meer inzicht in de reden waarom ze zich zo gedragen en in wat ze nodig hebben in een bepaalde situatie. Dit maakt dat de kinderen zich prettiger kunnen gaan voelen. Ook de omgeving heeft hier baat bij: meer ontspannen kinderen, meer ontspannen ouders en leerkrachten.

Voor een reading hoeven jonge kinderen niet zelf aanwezig te zijn. op basis van de hulpvraag en de goedkeuring van beide ouders en een recente foto, doe ik de reading zonder dat een kind daarbij aanwezig is. De inhoud van de reading wordt besproken met de ouders.
Van de reading wordt een geluidsopname gemaakt.
Maak een afspraak via het contact formulier

Ervaringen...

"Simone ken ik als een bijzondere vrouw, die met heldere omschrijvingen inzicht geeft in je innerlijke leefwereld."
"Zij doet dit door, in samenspel met de chakra’s, te te kijken naar energetische blokkades en kwaliteiten."
"Hoewel haar observaties soms confronterend kunnen zijn, blijft haar toon altijd luchtig en liefdevol."
"Met haar wijze adviezen helpt zij je om positieve kwaliteiten verder te ontplooien en om negatieve patronen te doorzien en los te laten."
"Een bezoek aan Simone kan ik aanbevelen aan iedereen die zichzelf beter wil begrijpen en wil doorontwikkelen.”
"Puur, authentiek, en rustig; zo heb ik Simone ervaren tijdens de Vision Quest die ik met haar heb mogen beleven. Onder de indruk ben ik van haar zachtheid en aardsheid. Ik heb genoten van haar zorgzaamheid en respect voor ieders kwaliteiten."
"En zo genoot ik ook weer van haar vakmanschap en energie tijdens  een aura reading."
"Prachtig! Zo dichtbij, met humor waardoor het ook aards blijft. Op verschillende niveaus laat Simone zien waar ik sta, wat mij kracht geeft, wat mij belemmert en wat ik zou kunnen doen. Bij ieder chakra wordt helder gemaakt wat er nodig is om volgende stap te maken. Op een diep niveau, liefdevol kritisch laat zij mijn mogelijkheden zien.  Wat een mooie ervaring."
"Met zachte hand, aards vertalen wat er gezien mag worden, en zo verbinden naar het nu! Dank!!”

Aura Reading (Kinderen)

85/uur
  • inclusief voor- en nabespreking en opname